2012. február 22., szerda

J&B

Julia meg tavaly osszel kert fel, hogy fotozzam le oket, az eljegyzesuk apropojan. En pedig boldogan tettem eleget a keresenek. Nagyon szuper idonk volt a fotozaskor, igaz, csak masodjara. Az elso fotozast az idojaras miatt halasztanunk kellett, de nem banom, hisz masodjara minden adott volt. Julia es Brendan szemelyeben egy nagyon kedves es mosolygos part ismertem meg. Juliat egy percig sem kellett noszogatni, hogy mosolyogjon, hisz ez termeszetesen fakad belole. Azt hiszem, hogy batran mondhatom, hogy "alap eleme" a jokedv es a mosolygas. Eppen ezert a fotozas szuperul telt, nagyon sokat nevettunk. De ez a kepeken is latszik.

















5 megjegyzés:

  1. Woww!nagyon jó lett!imádom ezt a sorozatod,talán ez a legjobb :D

    VálaszTörlés
  2. Húúúú!!!!! WOOOOW!!! Fantasztikus sorozat! A színek, a hangulat nagyon "Boro-s"... :)))) Ezer közül is felismerném a képeidet...imádom őket! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Lenyűgöző lett ez a sorozat Boroka, gratulálok hozzá! :) Ilyen, amikor egy fantasztikus fotós és egy fantasztikus páros találkozik, nagyon helyesek voltak az alanyaid. :) Az utolsó kép a kedvencem, de mindegyik csodaszép. :)

    VálaszTörlés
  4. Állati jó fotók! Nagyon jó szemed van hozzá! Kár hogy mi kimaradtunk de talán majd egyszer... Addig is hajrá, mert nagyon ügyes vagy!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Imádom a szalmabálás, kinti kaszálós témájú képeket! Szuper lett ez a sorozat!!!!

    VálaszTörlés